Gothia Innebandy Cup

Linköping Innebandy har deltagit i Gothia Cup 10 år i rad

ANNONS

"Innan vi promenerade till hallen fick vi en plakett av tävlingsledningen"

Med en vinst och en förlust från premiärdagen tog sig Linköping IBK P08:88 an dag 2 i Gothia Innebandy Cup på fredagen. Där började det med att man fick tjeckiskt motstånd form av FbC Hradec Králové, som visade sig bli för svåra. Matchen slutade 7-2 till tjeckerna.

– Dagen börjar med frukost för att sedan ladda för match mot ett tjeckisk lag, de var ett riktigt bra lag som spelade fin innebandy. Tekniskt och fysiskt lag, vi bjuder ändå upp till match och gör en bra match, resultatet gick inte vår väg men vi stod upp bra, säger tränaren Fredric Harbrecht till Innebandymagazinet.

Efter lunch var det dags att ladda om för ny match. Denna gång stod Örebrolaget Lillån IBK för motståndet.

– Vi möter ett bra spelande Lillån IBK som sätter full fart framåt och vi kommer inte upp till vår nivå men vi bryter ihop och laddar för tredje och sista gruppspelsmatchen som spelas mot ett tjeckiskt lag. Innan vi promenerade till hallen fick vi en plakett av tävlingsledningen då Linköpings Innebandy har deltagit med lag i cupen 10 år i rad.

Tjeckiska Kanonyri Kladno White bestämde sig Linköping för att besegra, matchen slutade hela 11-2 till fördel för Linköping.

– Denna match startade vi bra, alla är påslagna och jobbar som ett lag. Rullar boll, får upp snacket på planen som vi haft svårt med under cupens matcher och vi får gör en del mål.

Inför B-slutspelet som inleds idag har laget laddat upp med film på projektorn i skolsalen.

– Vi får tacka vår tillresta hejarklack som stöttar oss med flaggor och trummor i hallarna och hejaklacken består av föräldrar, syskon och morföräldrar. Stort tack till er.

Ungdomsweekend-bevakningen sponsras av:


TV: Därför har CL98IC starkt publikstöd i Gothia Cup

Trummor i full gång på läktaren: "Det är det bästa, att heja på alla andra"

Den här artikeln handlar om: