Notification

Stort anmälningstryck till Örebrocupen

Avsluta innebandysäsongen med att möta nya motståndare!

Örebro SK Ungdom är en erfaren cuparrangör. Varje år arrangerar klubben sju cuper i fyra olika idrotter – bandy, fotboll, handboll och innebandy. Örebrocupen i innebandy har arrangerats i nästan 30 år. Kommande upplaga spelas 31 mars - 2 april 2023 för flickor och pojkar födda 2006 till 2013. 

– Vi är väldigt nöjda med att 80 lag redan har anmält sig. Det är dubbelt så många som vid samma tidpunkt förra året, säger cupansvarige Magnus Burklint.

Tidigare år har det med ett liknande anmälningsläge blivit cirka 300 deltagande lag totalt som spelat cupen, så Örebrocupen ser återigen ut att bli en stor innebandyfest i slutet av säsongen. 

Det som gör Örebrocupen så populär är dels den trygga och erfarna organisationen, dels att Örebro är cupvänlig som stad. Geografiskt ligger Örebro mitt i landet och är därmed nära att åka till från många av de stora städerna. Inom Örebro är det korta avstånd mellan hallarna, skolor och centrala Örebro med aktiviteter som Gustavsvik, Prison Island och Sörbybacken.

– Vi har just nu anmälda lag från Malmö och Kalmar i söder till Gävle och Hofors i norr, och även ett lag från Norge. Generellt har vi bra spridning och man får en bra möjlighet att möta lag som man inte brukar möta, säger Magnus Burklint.

 I de resultatlösa klasserna (födda 2012-2013) garanteras lagen att spela fem matcher. I de tävlande klasserna (födda 2006-2011) finns det matchgaranti om minst fyra matcher. I tävlingsklasserna spelas A-slutspel och B-slutspel. Speltiden i alla matcher är 2x15 minuter, samtliga lag spelar fredag-söndag. Ungefärliga speltider är som följande:

Fredagen: 18.00-22.00.

Lördagen: 08.00-22.00.

Söndagen: 08.00-18.00.

Mer information och hur du anmäler ditt lag på: https://orebrocupeninnebandy.cups.nu/