Öjebyn vann mot FBC Bollnäs

Öjebyn ryckte i sista perioden och vann mot Bollnäs

Öjebyn vann hemma mot Bollnäs i division 1 Norra herr med 5-3. Matchen var helt jämn efter två perioder, 3-3, innan Öjebyn avgjorde i sista perioden.

Bollnäs tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.13 genom Albin Engman, och gick upp till 0-2 innan Öjebyn svarade.

I periodpausen hade Bollnäs ledningen med 1-3. Efter 2.50 i andra perioden slog Isac Zerpe till, på pass av Marcus Renberg och reducerade åt Öjebyn.

Mattias Andersson gjorde dessutom 3-3 efter 8.11 framspelad av William Wiksten.

I tredje perioden gjorde Öjebyn 4-3 efter 07.51 genom Oskar Forsgren. Och med bara 01.07 sekunder kvar satte Isac Zerpe 5-3.

Öjebyns Marcus Renberg hade tre assists.

Öjebyn har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Bollnäs har en oavgjord och fyra förluster.

För Öjebyn gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Bollnäs är på tionde plats.

Söndag 15 januari 16.00 spelar Öjebyn hemma mot IBK Luleå. Bollnäs möter IBF Dalen hemma i Bollnäs Sporthall söndag 8 januari 13.00.

Matchrapporter: Oavgjort mellan IBK Luleå och Öjebyn Förlust för Gimonäs Umeå mot Öjebyn med 6-7 Skellefteå Utv chanslöst mot Öjebyn Förlust mot Öjebyn för Thorengruppen 2 Timrå föll mot Öjebyn med 4-6