Hagunda förlorade mot Alunda IBF
Montage
Matchrapport

Hagunda får fortsätta jaga seger efter förlust mot Alunda

ANNONS

Matchen i IFU Arena blev den åttonde i rad utan seger för Hagunda när laget mötte Alunda i Allsvenskan norra/östra dam. Slutresultatet blev 0-4.

Alundas tränare Daniel Eriksson om matchen:

– Jag tycker att vi gör en bra match, även om det är svårspelat när det är derby, en måste match att vinna då vi måste anses som det starkaste laget! Vi skapade mycket lägen vilket är bra, bollinnehavet är stort för oss idag och att deras målvakt blir matchens lirare är självklart i mina ögon. Någonstans tycker jag ändå att vi var värda ett par kassar till. Vi gör vad vi ska idag och det räcker till tre nya välförtjänta poäng!

Vinsten mot Hagunda innebär att Alunda har fyra segrar i rad på bortaplan.

I Alunda blev Paulin Andersson, Ida Andersson-Weidenberg, Elin Höglund och Jasmine Van der Veen målskyttar.

Hagunda har en oavgjord fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Alunda har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Hagunda stannar därmed på åttonde och sista plats, och Alunda på tredje plats, i tabellen.

Hagunda tar sig an Tyresö Trollbäcken i nästa match borta söndag 11 december 13.00. Alunda möter AIK hemma lördag 10 december 16.00.

Matchrapporter: Kvalspel för Alunda efter förlust mot Storvreta Alunda vinnare mot Älvsjö AIK – kvitterade och avgjorde sent Segerraden förlängd för AIK – besegrade Alunda Jasmine Van der Veen och Ida Andersson-Weidenberg målgörare när Alunda förlorade Alunda fortsätter vinna – 5-4 mot Täby FC

Den här artikeln handlar om: