Foto: Tomas Brandt Wangel
Allsvenskan norra

TV: Nytt drömmål av Kohonen

ANNONS

Gabriel Kohonen fortsätter att ösa in mål i Allsvenskan och drömmålen börjar snart bilda hög.

Supertalangen Gabriel Kohonen är inne på sin sista säsong på RIG Umeå och han tänker go out with a bang. I helgen hade han lilla julafton med Älvsjö där han stod för imponerande 4+2. Men ett mål var lite snyggare än de övriga tre och får nog klassas som ytterligare ett drömmål från #79.

– Här gott folk är det bara att sitta och njuta, sa en imponerad kommentator inför att reprisen på Kohonens drömmål började rulla. 

Kohonen som redan gjort klart med Storvreta inför nästa säsong är i en ruskig form och han har öst in 39 poäng på nio matcher. Ett snitt straxt över fyra poäng per match. Skulle han hålla det snittet säsongen ut slutar han på 95 poäng vilket skulle vara nytt Allsvenskt rekord. Men trots det faktumet ligger Kohonen bara trea i poängligan bakom Bele-duon Sam Madani och Oscar Kristensen som just nu skulle sluta på över 100 poäng om de håller sitt snitt. 

Men en sak är Kohonen överlägsen i och det är att leverera drömmål på löpande band och i klippet nedan ser ni hans senaste trollerikonster med klubba och boll. 

   

Matchrapporter: Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå RIG Umeå utklassade Älvsjö på hemmaplan IBF Falun Utveckling vände till seger mot RIG Umeå Ny tung förlust för RIG Umeå – som tvingas lämna serien Fiaskosäsong för Gävle GIK – som åker ur serien

Den här artikeln handlar om: