Notification

Boka nästa års cupäventyr utomlands med OLKA Sportresor

Ta chansen att boka in en oförglömlig resa med innebandylaget till Prag eller Tallin!

OLKA Sportresor har många års erfarenhet av innebandycuper och erbjuder internationella turneringar. Varje år reser flera hundra lag med OLKA runtom i hela Europa! OLKA fixar med allt kring er resa som boende, mat, transporter som i flyg, buss och färja. Ni har helt enkelt en arrangör som sköter allting så att ni kan fokusera på deltagandet!

Tallink Floorball Tournament

19-21 maj 2023: Ungdomar och juniorer (födda 2004-2008)

26-28 maj 2023: Ungdomar (födda 2009-2013)

15-16 juni 2023: Seniorer (dam och herr)

I Estlands huvudstad Tallin avgörs innebandyturneringen Tallink Floorball Tournament för ungdomar, juniorer och seniorer under tre helger. 2019 deltog över 200 lag i turneringen och nu räknar man med minst lika många deltagare. Tallink Floorball Tournament är en välorganiserad innebandycup som har vuxit i popularitet under de senaste åren. Det är smidigt att ta sig till Tallinn med färja från Stockholm och när ni kommer fram äntrar ni en mysig stad med medeltida stadskärna som bjuder på ett rikt kultur- och restaurangliv.

OLKA Sportresor är exklusiv partner till Tallink Floorball Tournament på den svenska marknaden. Från och med 2019 hanterar OLKA alla bokningar inklusive registrering av lag för turneringen samt logi för de deltagande lagen från Sverige.

Mer information om cuperna och bokning på: https://olka.se/cuper/innebandy/

 

Prague Clash 19-21 maj 2023

I Prag anordnas varje år några av världens mest populära och välarrangerade innebandyturneringar. Hit kommer ungdomar, elitlag och seniorer för att lira i en av Europas häftigaste städer. Prague Clash är ett nytt koncept där man spelar 3vs3 på en mindre plan och hade sin allra första turnering förra året, det året deltog enbart tjeckiska lag. I andra upplagan så kommer Prague Clash att bli en internationell turnering.

OLKA Sportresor är exklusiv partner till Prague Clash för den svenska marknaden, vilket innebär att OLKA hanterar alla bokningar inkl. registrering av lag för turneringen samt logi för deltagande lag från Sverige.

Spelare måste vara minst 15 år gamla för att delta i turneringen (född 2006).

Kategorier

Herr: 3+1 (3 utespelare + 1 målvakt) - vanliga mål

Herr: 3+0 (3 utespelare) - mindre mål

Dam: 3+1 (3 utespelare + 1 målvakt) - vanliga mål

Dam: 3+0 (3 utespelare) - mindre mål

Mer information om cupen och bokning på: https://olka.se/cuper/innebandy/tjeckien/prague-clash/

 

Prague Games 5-8 juli 2023

Prague Games är världens mest internationella ungdomsturnering i innebandy! Över 400 lag från 14 olika länder deltar årligen i Prague Games. 2023 blir den 19:e upplagan sedan starten 2004. Det innebär att turneringen har sett fler än 5800 lag från 19 länder sedan starten. Imponerande!

OLKA Sportresor är exklusiv partner till Prague Games och hanterar alla bokningar inklusive registrering av lag för turneringen samt logi för de deltagande lagen från Sverige. 

Prague Games är en ungdomsturnering för killar och tjejer födda 2005-2011. Kom och upplev den fantastiska stämningen när lag från många olika länder gör upp om Prague Games-titlarna. På köpet får man lära känna en av Europas vackraste städer, Prag.

Mer information om cupen och bokning på: https://olka.se/cuper/innebandy/tjeckien/prague-games/

 

Czech Open 10-13 augusti 2023

Czech Open är världens mest internationella innebandyturnering för seniorer och sedan starten 1993 har cupen haft hela 4 300 deltagande lag från 30 olika nationer. Ta chansen att inleda säsongen med spel av hög klass i denna turnering som spelas på både bredd- och elitnivå.

Prag har ett betydligt anseende som en av världens vackraste städer och allt fler väljer att åka hit för stadens typiska mix av historisk arkitektur, men också för att det är en stad som lever. Prag har ett starkt kultur- och nöjesliv och ett färgstarkt uteliv med sina restauranger och barer. Har ni medföljande supportrar som också vill avnjuta innebandy av hög standard och uppleva en helt unik stad mellan matcherna? OLKA bokar resan även för er – till samma fördelaktiga pris. Ni väljer om ni vill bo tillsammans med laget eller på boende av annan kategori.

Åldersklasser

Dam: Dam (bredd), Dam Elit

Herr: Herr (bredd), Herr Elit, Herr Pro, Herr Junior (U21)

Mer information om cupen och bokning på: https://olka.se/cuper/innebandy/tjeckien/czech-open/