Söndagens SSL
Highlights

Highlights: Lund Karlstad 3-2

Se höjdpunkterna från SSL-mötet mellan Lund och Karlstad.

Karlstad inledde bäst och hade en 2-0 ledning innan Lund kom ikapp till 2-2 med cirka 11 minuter kvar att spela. Sedan avgjorde statistiken matchen i alla fall om man är skrockfull. Minna Karlssons segermål innebar att Lund tog sin tredje uddamålsvinst denna säsong samtidigt som Karlstad åkte på sin tredje uddamålsförlust. Så när det gäller att knyta ihop säcken är det Lunds styrka och Karlstads svaghet, historiskt sett i alla fall denna säsong.

På grund av Karlstads sanslösa manfall denna säsong med långtidsskador så kom värmlänningarna bara till start med 11 utespelare. Oturen har verkligen grinat Karlstad i ansiktet men här fick man turligt nog inga skador vilket bröt sviten med två raka matcher med skadade spelare. Glädjande nog så har comebackande Luize Bilinska börjat bli varm i kläderna och hon låg bakom båda Karlstads mål.

Karlstads lagkapten Emma Dahlström var inte så nöjd med matchen efter första perioden som slutade 0-0 när hon intervjuades i SportExpressens sändning.

– Det är en jävligt tråkig match och tråkig innebandy just nu. Lund spelar sin man-man och de gör det bra men det förstör en hel del för oss.

Karlstadkaptenen var nog nöjdare efter andra perioden då värmlänningarna hade en 2-0 ledning men efter tredje perioden så var hon åter igen inte så nöjd när hon fick summera tredje perioden och vad som gick fel:

– Lund snäppar upp det otroligt mycket och vi tappar vårt spel och är inte där vi ska vara. Så det är jävligt surt och en tråkig förlust men vi var inte värdiga att vinna idag heller.

Målvakt - Ut20:00 Johanna Birgersson

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam lyckades bärga segern mot IBK Lund Drömläge för Pixbo Wallenstam att avgöra mot IBK Lund efter ny seger Pixbo Wallenstam fick en drömstart – vann mot IBK Lund Dominika Buczek gjorde två mål när Kalmarsund vann mot IBK Lund Rönnby IBK segrare hemma mot Karlstad