Highlights

Highlights: Lerum-Fagerhult Habo 5-3

Se höjdpunkterna från Allsvenska mötet mellan Lerum och Fagerhult från den södra serien.

Fagerhult ledde med 3-1 i början på andra perioden men sedan tog det roliga slut. Istället var det Lerum som fick avsluta matchen med ett leende på läpparna efter fyra raka mål under den andra halvan av matchen. Fagerhult inledde med sju raka vinster men nu har västgötarna två raka förluster och åkt ner till en andra plats i tabellen. Lerum ligger just nu precis mitt i tabellen på en sjundeplats med sex poäng både upp och ner till de båda strecken i tabellen.

Men det är inte bara de tre poängen som är glädjande för Lerum efter denna seger. Man fick dessutom igång Victor Johansson, som haft måltorka inledningsvis och bara gjort ett mål. Här gjorde han säsongens första hattrick. Nyförvärvet Joakim Fors levererade också direkt och han stod för två assist i sin första match.

– Äntligen är känslan, tre riktigt sköna och välförtjänta poäng. Vi gör återigen en solid och bra defensiv match och fortsätter skapa lägen framåt. Skönt med islossning för Victor Johansson också, kommenterade FBC Lerums tränare Anton Olofsson.

Utvisning19:35 Joel Ekström
(Osportsligt uppträdande, 2 min + 10 min personligt straff)
Målvakt - Ut20:00 Johan Ringqvist

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Fagerhult Habo får sikta på kval trots seger mot Fristad FBC Lerum klart för kval efter seger mot Kalmarsund Fagerhult Habo vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Lund Elit