Nykvarn Ungdom vann mot Salem

Målfest när Nykvarn Ungdom krossade Salem i Furuborghallen

Nykvarn Ungdom hade inga problem med Salem i Allsvenskan norra herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 12-3 (2-0, 4-2, 6-1).

Segern var Nykvarn Ungdoms femte på de senaste sex matcherna.

Efter 6.29 kom 1-0 till Nykvarn Ungdom genom ett snöpligt självmål.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter 10.51, genom Kevin Rigogiannis på pass av Viktor Palm. Efter 3.59 i andra perioden slog Jesper Lagemyr till, framspelad av Ahmad Dakhallah och reducerade åt Salem.

Nykvarn Ungdoms Oscar Fondelius gjorde 3-1 efter 4.06 på pass av Kevin Rigogiannis.

Karljohan Ahlroth gjorde dessutom 4-1 efter 9.30 på pass av Liam Arvidsson.

Kevin Rigogiannis gjorde dessutom 5-1 efter 12.08 framspelad av Oscar Janthe.

Sebastian Thorberg gjorde dessutom 6-1 efter 16.53 framspelad av Lukas Bemström.

Salems Mattias Nordenadler gjorde 6-2 efter 18.09 på pass av Elvis Lyttegård. 2.53 in i tredje perioden slog Lucas Rigogiannis till framspelad av Oscar Fondelius och ökade ledningen.

Efter 4.49 nätade Liam Arvidsson på pass av Lukas Bemström och ökade ledningen för Nykvarn Ungdom.

Efter 7.57 gjorde Simon Westgärds mål på pass av Kevin Mattsson och ökade ledningen för Nykvarn Ungdom.

Efter 9.44 fick André Lindman in pucken framspelad av Karljohan Ahlroth och ökade ledningen för Nykvarn Ungdom.

13.08 in i perioden nätade Salems Philip Wiss på pass av Elvis Lyttegård och reducerade. Men mer än så orkade Salem inte med.

13.30 in i perioden nätade Nykvarn Ungdoms Simon Westgärds ännu en gång framspelad av Liam Arvidsson och ökade ledningen.

Nykvarn Ungdom punkterade matchen med ett 12-3-mål med 47 sekunder kvar att spela på nytt genom Liam Arvidsson framspelad av Sebastian Thorberg. Det fastställde slutresultatet till 12-3.

Nykvarn Ungdom har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Salem har tre vinster och två förluster.

Det här betyder att Nykvarn Ungdom ligger kvar på andra plats i tabellen, och Salem på åttonde plats.

Nykvarn Ungdom tar sig an Tullinge i nästa match borta lördag 3 december 15.00. Salem möter samma dag 16.00 Strängnäs borta.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Tung förlust på hemmaplan för Salem mot Ekerö IK Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för Linköping – efter 7-6 mot Nykvarns IF