Foton: Per Wiklund
Landslaget

Rekordtidigt biljettsläpp till hemma-VM 2024

ANNONS

Tidigare än någonsin öppnar nu biljettförsäljningen till VM i Malmö.

7-15 december 2024 spelas VM i innebandy för herrar i Sverige. Malmö är värdstad med Malmö Arena och Baltiska hallen som spelplatser. Redan nu, rekordtidigt, öppnar biljettförsäljningen.

– Vi minns alla scenerna för drygt två veckor sedan när herrlandslaget bärgade ytterligare ett guld under VM i Schweiz. Att vi redan nu kan erbjuda platser till nästa stora VM-fest för herrlandslaget, som dessutom sker på hemmaplan i Malmö, känns helt fantastiskt, säger Svenska Innebandyförbundets arrangemangschef Stefan Jonasson till Innebandymagazinet.

De biljetter som släpps nu är ett begränsat antal biljetter till finalhelgen respektive Sveriges gruppspelsmatcher.

– Vi tror att det finns ett intresse att säkra sin plats redan nu framförallt till finalhelgen och vi har teasat det här släppet under den senaste månaden med en ”Save the date”-kampanj. Man ska komma ihåg att VM 2024 kanske känns långt bort på pappret men två år går fort, vi är fullt uppe i planeringen för VM redan nu och kommer öka ytterligare efter jul.

– Tillsammans med Malmö stad och Malmö arena ska vi göra det här till det bästa världsmästerskapet det kan bli. Vi hoppas att så många som möjligt redan nu väljer att säkra sina platser för att heja på vårt fantastiska herrlandslag till nya framgångar, fortsätter Jonasson.

Sverige är som värdnation direktkvalificerade. Sveriges gruppspelsmatcher kommer spelas lördag 7 december, söndag 8 december samt under kvällspasset tisdag 10 december. De tre tidigare gångerna Sverige har stått som värdland för VM har herrlandslaget vunnit guld (-96, -06, -14).

Här kan du köpa biljetter till VM 2024


TV: Robin Nilsberths galna golvzorro-straffmål

Utbuad av publiken och om han missar så åker Sverige ut i VM-semifinal för första gången i historien. Då plockar han fram den här!

 

Den här artikeln handlar om: