Olofström vann mot Eslöv

Seger för Olofström på hemmaplan mot Eslöv

Olofström vann mötet med Eslöv hemma med 5-2 (1-1, 2-1, 2-0) på torsdagen i division 1 södra Götaland herr.

– Vi vinner matchen helt rättvist. Vi visste att de var farliga i deras spelvändningar och det var så de fick sina farligheter. Jag tycker att vi hade ett bra försvarsspel matchen igenom. Extra plus framåt till Hugo Karlsson och ett extra plus i försvaret till Robin Mourojärvi samt målvakten Hugo Verner. Nya tag redan till helgen, kommenterade Olofströms tränare Markku Torikka.

Eslövs lagledare Michael Ekberg:

– Vi kämpade på men tyvärr räcker det inte hela vägen!

Eslöv tog ledningen efter fyra minuters spel, genom Anders Lindberg framspelad av Teddi Thorbjörnsson.

Olofström kvitterade till 1-1 efter 8.35, genom Jacob Håkansson på pass av Jonathan Torikka. Olofström gjorde också 2-1 efter 3.04 i andra perioden när Robin Mourujärvi hittade rätt på pass av Alexander Zoric.

Robin Mourujärvi gjorde dessutom 3-1 efter 8.35 framspelad av Alexander Zoric.

Eslövs Erik Nilsson gjorde 3-2 efter 18.01 på pass av Mattias Hyvönen. 1.41 in i tredje perioden slog Hugo Karlsson till och ökade ledningen.

Laget punkterade matchen med ett 5-2-mål med 15 sekunder kvar att spela på nytt genom Hugo Karlsson på pass av Alexander Zoric. Därmed hade Olofström vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 5-2.

Olofström har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Eslöv har en vinst och fyra förluster.

Olofström ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Eslöv är på tolfte och sista plats.

Söndag 27 november 12.00 spelar Olofström borta mot Halmstad. Eslöv möter Vinberg hemma i Eslövshallen lördag 26 november 12.00.

Matchrapporter: Stort jubel när Hovshaga säkrade seriesegern med vinst mot Olofström Olofström ny serieledare efter seger mot Munka-Ljungby Klar seger för Olofström – vann med 10-4 mot Malmhaug Seger för Vetlanda med 6-2 mot Olofström Olofström avgjorde tät match mot CL98IC A i tredje perioden