Halmstads IBK vann mot Vinbergs IBS
Montage
Matchrapport

11-3 mot Vinberg innebär första segern för Halmstad

ANNONS

Halmstad har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i division 1 södra Götaland herr, efter nio spelade matcher. Säsongens första seger kom på hemmaplan mot Vinberg, en match som Halmstad vann med 11-3 (1-0, 3-1, 7-2).

– En väldigt skön seger. Idag spelar vi för varandra som ett lag och vi följer matchplanen till punkt och pricka. Vi är det bättre laget genom hela matchen och vinner rättvist, kommenterade Halmstads tränare Johan Stål efter matchen.

Vinbergs tränare Mikael Erheden om matchen:

– Vi kommer totalt fel in i matchen och Halmstad är bättre än oss och vinner matchen mycket rättvist.

Halmstad var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-0.

Även i andra perioden var det Halmstad som var starkast. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 4-1.

Halmstad har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Vinberg har två vinster och tre förluster.

Det här betyder att Halmstad nu ligger på elfte plats i tabellen, och Vinberg är på tionde plats.

I nästa match möter Halmstad Olofström hemma på söndag 27 november 12.00. Vinberg möter Eslöv lördag 26 november 12.00 borta.

Matchrapporter: Munka-Ljungby vann – efter Tim Klintviks målkalas Finspång segrade efter förlängning mot Vinberg Anton Holmberg det stora utropstecknet när Eslöv slog Vinberg Målfest för Olofström hemma mot Halmstad Halmstads seger spiken i kistan för Vinberg – som åker ur serien

Den här artikeln handlar om: