#ibsilly
Caroline Hansen (t.v)
Foto: AC Kårhag
#ibsilly

Lägger klubban på hyllan – klubben hoppas på comeback

ANNONS

Ser ut att sätta punkt för spelarkarriären: "Hoppas få se henne tillbaka på planen"

Caroline Hansen, född 1991, har en lång innebandykarriär bakom sig. Efter att ha debuterat i SSL med Jönköping så bar flyttlasset vidare till Östergötland inför säsongen 2012/13: Först representerade hon Solfjäderstaden, sedan Åby och därefter IBF Linköping. 

2016/17 var hon tillbaka i Superligan, den här gången I Linköping IBK:s tröja. Det blev två säsonger i högstaligan innan man åkte ur, och efter ett år i Allsvenskan så flyttade Hansen norrut för spel i Dalen som då låg i SSL.

Även det här SSL-äventyret slutade med degradering och efter en avkortad säsong i Allsvenskan 2020/21 så återvände Hansen till Linköping IBK förra sommaren. Hon svarade då för fina 38 poäng på 20 allsvenska matcher, detta i ett lag som till slut åkte ur serien.

Nu ser innebandykarriären ut att vara över för Hansen. Linköping skriver på sina sociala medier att Hansen ”valt att lägga klubban på hyllan - för tillfället i alla fall”.

På lagets officiella hemsida står hon kvar, detta under fliken ledare.

– Hansen finns med på ett hörn och hoppas kunna bidra på något sätt även framöver (och givetvis hoppas vi att vi får se henne, såväl som våra andra duktiga LIBK-spelare som fryst läget, tillbaka på planen i framtiden!), skriver klubben på sin Instagram.


Johan Samuelssons fantastiska assist

Den här artikeln handlar om: