Djurgårdens IF IBS förlorade mot Nykvarn Ungdom

Storseger för Nykvarn Ungdom borta mot Djurgården

Nykvarn Ungdom hade en riktig målfest när man besegrade Djurgården borta i Eriksdalshallen i Allsvenskan norra herr. Nykvarn Ungdom vann med hela 11-4 (3-0, 6-1, 2-3).

Segern var Nykvarn Ungdoms fjärde på de senaste fem matcherna.

Nykvarn Ungdom spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Benjamin Lindskog, Viktor Hultquist och Oscar Fondelius. Det var bara början för Nykvarn Ungdom. Nykvarn Ungdom tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.09 genom Oscar Janthe, och gick upp till 0-6 innan Djurgården svarade.

Innan perioden var över hade Nykvarn Ungdom ryckt åt sig ledningen med 1-9. Nykvarn Ungdom startade också tredje perioden vassast. Laget gick upp till en 1-10-ledning. Djurgården fick förvisso in ett tröstmål.

Därefter var det dock Nykvarn Ungdom som avgjorde. Laget gjorde 3-11 med fyra minuter kvar att spela genom Kevin Rigogiannis på pass av Oscar Janthe. Djurgården hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 4-11.

Kevin Rigogiannis gjorde två mål för Nykvarn Ungdom och spelade fram till ett mål, Oscar Janthe stod för tre poäng, varav två mål och Oscar Fondelius gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Djurgården har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna.

Nykvarn Ungdom ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Djurgården är på elfte plats.

Söndag 27 november 14.00 spelar Djurgården borta mot Tullinge. Nykvarn Ungdom möter Salem hemma i Furuborghallen lördag 26 november 14.00.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Djurgården måste kvala efter oavgjort mot Skälby Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Jens Ohlin i målform när Djurgården vann mot Sundsvall FBC Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF