Björklinge BK spelade lika mot Tyresö Trollbäcken
Montage
Matchrapport

Oavgjort för Björklinge hemma mot Tyresö Trollbäcken

ANNONS

Lagen delade på poängen när Björklinge och gästande Tyresö Trollbäcken möttes i division 1 östra Svealand herr, på lördagen. Matchen slutade 6-6 (3-2, 0-2, 3-2, 0-0).

– Tycker båda lagen var värda varsin poäng. I sudden har vi tillräckligt bra chanser för att knipa extra poängen. Matchen i stort följer vi vår gameplan i första och tredje perioden. Andra är vi för försiktiga och slår bort bollar lite för lätt. Tyresö är ett namnkunnig och bra lag, så vi är nöjda hur vi presterade i första och tredje, tyckte Björklinges tränare Nils Göthberg, efter matchen.

Det var Björklinges fjärde match i rad utan seger.

Björklinge var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-2.

I andra perioden var det i stället Tyresö Trollbäcken som hade greppet. Laget vann perioden med 0-2 och ställningen efter två perioder var 3-4.

2.23 in i tredje perioden slog Filip Stenlund till framspelad av Johannes Leissner och kvitterade.

Efter 5.29 slog Love Forssell till på pass av Simon Gustafsson och gav Björklinge ledningen.

13.13 in i perioden nätade Tyresö Trollbäckens Patrik Kareliusson ännu en gång på pass av Patrik Schantz och kvitterade.

Efter 16.52 nätade Patrik Kareliusson åter igen framspelad av Patrik Schantz och gav Tyresö Trollbäcken ledningen.

Björklinge kvitterade till 6-6 med 01.19 kvar att spela på nytt genom Alexander Spinord på pass av Johannes Leissner.

Fjärde perioden blev mållös.

Tyresö Trollbäckens Patrik Schantz stod för fyra poäng, varav ett mål och Patrik Kareliusson gjorde tre mål. Björklinges Simon Gustafsson hade fyra assists.

Björklinge har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Tyresö Trollbäcken har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Björklinges andra oavgjorda match den här säsongen.

Björklinge ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Tyresö Trollbäcken ligger på andra plats.

I nästa match möter Björklinge Balrog Botky borta på lördag 26 november 15.00. Tyresö Trollbäcken möter Farsta söndag 27 november 13.00 hemma.

Matchrapporter: Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien IBF Borlänge vann – klart för kval till Allsvenskan Ryck i sista perioden avgjorde för Tyresö Trollbäcken borta mot Skälby Förlust på bortaplan för Björklinge mot Rasbo

Den här artikeln handlar om: