Floda vann mot Lindome

Floda utklassade Lindome på hemmaplan

Floda dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Lindome i division 1 västra Götaland herr med hela 10-3 (4-0, 2-1, 4-2).

Floda spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom mål av Andre Landin, Jesper Hallberg, Isak Net och Elias Holmberg. Floda var långt ifrån nöjt där. Floda hade övertaget även i andra perioden. Laget gick upp till 5-0 innan Lindome reducerade.

Därefter kontrollerade dock Floda spelet och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 6-1. Floda vann också tredje perioden 4-2 och matchen med hela 10-3.

Oscar Larsson gjorde tre mål för Lindome. Flodas Daniel Jakobsson hade tre assists.

Floda har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Lindome har två vinster och tre förluster.

För Floda gör resultatet att laget nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Lindome är på tionde plats.

På lördag 19 november 14.00 spelar Floda borta mot Zenith, och Lindome hemma mot Kungälv.

Matchrapporter: Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Backadalen en lätt match för Floda som vann klart Underläge i tredje perioden – då vände Skoghall och vann Floda vinnare mot GS 86 – avgjorde i förlängningen