Kungälv förlorade mot Mölndals IBF
Montage
Matchrapport

Segerraden förlängd för Mölndals IBF – besegrade Kungälv

ANNONS

9-10 (2-3, 5-3, 2-4) blev resultatet när Kungälv och Mölndals IBF möttes i Mimershus på tisdagen. I och med detta har Mölndals IBF tre raka segrar i division 1 västra Götaland herr, och efter den tuffa perioden är Mölndals IBF nu i riktigt bra form.

Mölndals IBF:s tränare Mikael Lindqvist tyckte så här om matchen:

– Om nån funderar på att någon gång bli coach i ett innebandylag så är mitt tips "tänk på saken några dygn till innan du bestämmer dig för att tacka ja". Detta var en av de svåraste matcherna som jag coachat. Allt hände. Som tur var så värvade vi Nils "Norrland" Andersson förra veckan. Nisse hoppade in å körde lite show sista 10 minuterna. Han assisterade till 8-9. Samt avgjorde med 9-10 målet. Nu är vi matchlediga tre veckor. Åtta matcher på en månad har varit tufft.

Segermålet för Mölndals IBF stod Nils Andersson för 12.42 in i tredje perioden.

Mölndals IBF var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

I andra perioden var det i stället Kungälv som hade greppet. Laget vann perioden med 5-3 och ställningen efter två perioder var 7-6.

I tredje perioden var det i stället Mölndals IBF som hade kommandot. Laget vann perioden med 2-4 och matchen med 10-9.

Mölndals IBF:s Herman Karlsson stod för fem poäng, varav tre mål och Olle Halling gjorde ett mål och totalt tre poäng. Kungälvs Simon Appelkvist gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål, Tobias Sanne gjorde två mål och totalt tre poäng och Tim Vegelius gjorde två mål och totalt tre poäng.

Kungälv har tre vinster, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna. Det här var Mölndals IBF:s andra uddamålsseger.

I tabellen innebär det här att Mölndals IBF nu ligger på femte plats. Kungälv är på sjunde plats.

I nästa match möter Kungälv Lindome borta på lördag 19 november 14.00. Mölndals IBF möter Fristad fredag 18 november 20.00 hemma.

Matchrapporter: Seger med 8-6 för Kungälv mot Varla Mölndals IBF föll – trots comeback mot GS 86 Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Kungälv tog revansch – 6-2 mot Pixbo Klart nu: Zenith åker ur serien efter ny förlust

Den här artikeln handlar om: