Sundsvall FBC vann mot FBC Bollnäs

Storseger för Sundsvall FBC hemma mot Bollnäs

Sundsvall FBC hade en riktig målfest när man besegrade Bollnäs hemma i Sundsvalls Sporthall i division 1 Norra herr. Sundsvall FBC vann med hela 14-1 (2-0, 9-0, 3-1).

Bollnäs tränare Jörgen Wasberg:

– Idag möte vi en övermäktig motståndare som spelar i fel division.

I och med detta har Sundsvall FBC hela sex raka segrar.

Sundsvall FBC startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Dennis Hellhoff och Jesper Persson. Sundsvall FBC var långt ifrån nöjt där. Även i andra perioden var det Sundsvall FBC som var starkast. Laget vann perioden med hela 9-0 och ställningen efter två perioder var 11-0.

Sundsvall FBC vann också tredje perioden 3-1 och matchen med hela 14-1.

Dennis Hellhoff gjorde två mål för Sundsvall FBC och totalt sex poäng, Melker Grönholm stod för två mål och två assists, Hassan Hajo gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål och Christoffer Johansson hade tre assists.

Sundsvall FBC har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Bollnäs har en vinst och fyra förluster.

Bollnäs nya tabellposition är nionde plats, medan Sundsvall FBC leder serien.

I nästa omgång har Sundsvall FBC Skellefteå Utv borta i Eddahallen, lördag 29 oktober 16.00. Bollnäs spelar hemma mot Håsta söndag 30 oktober 13.00.

Matchrapporter: Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan Jens Ohlin i målform när Djurgården vann mot Sundsvall FBC Stort jubel när IBK Dalen säkrade seriesegern med vinst mot Sundsvall FBC Chanslösa senast – men nu kunde Sundsvall FBC besegra Sirius Seger med 9-6 för Sundsvall FBC mot Skälby