Lindome vann mot Vänersborg

Lindome slog Vänersborg efter Adam Rybergs dubbel

Det blev Lindome som gick segrande ur mötet med Vänersborg i division 1 västra Götaland herr på hemmaplan, med 7-4 (4-0, 1-2, 2-2).

Lindome spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom fyra snabba mål tidigt i perioden av Linus Holm, Johan Wannberg, Adam Zettergren och Tobias Severed. Vänersborg förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 5-2.

Lindome startade också tredje perioden bäst. Laget gick från 5-2 till 6-2. Men Vänersborg svarade och gjorde 6-3.

Därefter var det dock Lindome som avgjorde. Laget gjorde 7-3 med fyra minuter kvar att spela genom Adam Ryberg. Vänersborg hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 7-4.

Vänersborgs Tobias Andersson stod för tre poäng, varav två mål.

Lindome har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Vänersborg har två vinster och tre förluster.

Lindome ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Vänersborg ligger på åttonde plats.

Lindome tar sig an Floda i nästa match borta lördag 29 oktober 15.30. Vänersborg möter samma dag 16.00 Zenith hemma.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Lindome som besegrade Pixbo Varla vann enkelt borta mot Vänersborg Ny tung förlust för Vänersborg – som tvingas lämna serien Linus Holm i målform när Lindome vann mot Zenith Lindome klart för nedflyttning – efter förlust mot Kungälv