Highlights

Highlights: Partille-Hovslätt 4-9

Se höjdpunkterna från det allsvenska nykomlingsmötet mellan Partille och Hovslätt.

Efter nykomlingsmötet så är både Partille och Hovslätt indragna i en streckstrid. Partille ligger just nu under nedflyttningsstrecket med sex poäng. Lika många poäng som de två lagen som ligger närmast över strecket. Hovslätt ligger just nu över kvalstrecket till SSL på nio poäng. Lika många poäng som Lillån som jagar precis under strecket.

Partille ledde med 2-1 efter första perioden men sedan gjorde bortalaget ett ryck till en 5-2 ledning efter två perioder. I tredje perioden försökte Partille komma ikapp men energin fanns inte där utan närmast var man när Albin Jansson reducerade till 4-6. Men efter det gjorde Hovslätt tre raka mål och vanna behagligt med 9-4.

Poängbäst i hemmalaget blev nyförvärvet Albin Jansson med 1+1 och Jansson har nu gjort 8 poäng totalt vilket placerar honom på en andra plats i interna poängligan och 26:a i seriens. I bortalaget gjorde Teddy Hultberg mest poäng med 2+1 och med det mer än fördubblade han sin tidigare poängskörd på två poäng.

Målvakt - Ut20:00 Philip Axelsson

Matchrapporter: Hovslätt klar seriesegrare efter seger Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Hovslätt besegrade Nilsby och toppar nu tabellen Warberg upp i serieledning efter seger i toppmötet med Hovslätt Seger för Hovslätt i toppmötet med FBC Lerum