Highlights

Highlights: Lerum-Skoghall 5-6

Se alla målen från det allsvenska mötet mellan Lerum och nykomlingarna Skoghall.

Nykomlingarna Skoghall tog en fin skalp mot Lerum efter helgens uddamålsvinst. En vinst som gjorde att Skoghall klättrade upp till en sjunde plats i tabellen på sju poäng. Lika många poäng som Lerum som ligger en placering högre uppe i tabellen efter fem omgångar.

Lerum ledde med 2-0 men tappade sedan momentumet i matchen och Skoghall drog iväg till en 5-2 ledning i mitten av tredje perioden. Lerum höll dock liv i matchen efter två reduceringar men Adam Rundqvist kunde pricka in 6-4 i öppen bur med en och en halv minut kvar. Lerum fick sedan in ytterligare en reducering men 41 sekunder kvar men närmre än så kom man inte.

– Det är bara att gratulera Skoghall till segern! Vi har bara oss själva att skylla att vi inte vinner idag. Prestationen är väl okej men killern i avslutslägena idag är tyvärr inte tillräckligt bra och det är en ganska viktig faktor i sporten vi håller på med, tyckte FBC Lerums tränare Anton Olofsson, efter matchen.

Målvakt - Ut20:00 Victor Sjöstedt

Matchrapporter: Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Storseger för Skoghall hemma mot GS 86 Underläge i tredje perioden – då vände Skoghall och vann Skoghall toppar tabellen efter seger mot Mölndals IBF