Thorengruppen vann mot Endre

Thorengruppen har sex raka segrar – vann mot Endre med 11-2

Thorengruppen är i riktigt bra form just nu. På lördagen kom seger nummer sex i rad, efter 11-2 (2-1, 4-1, 5-0) hemma mot Endre. Det innebär också att Endre har fyra raka förluster i Superligan SSL dam.

Första perioden var jämn. Endre inledde bäst och tog ledningen genom Ellen Berglund efter 1.48, men Thorengruppen kvitterade genom Moa Johansson. Och Thorengruppen hann också ta ledningen, genom Sofia Joelsson. Thorengruppen tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 0.24 genom Nellie Öhgren, och gick upp till 4-1 innan Endre svarade.

Innan perioden var över hade Thorengruppen ryckt åt sig ledningen med 6-2. Thorengruppen fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 11-2. Målen i sista perioden gjordes av Maja Viström, Emelie Wibron, Oona Kauppi, Emelie Wibron och Veera Kauppi.

Thorengruppens Emelie Wibron stod för två mål och två assists, Nellie Öhgren gjorde tre mål och totalt fyra poäng och Sofia Joelsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Thorengruppen har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Endre har en vinst och fyra förluster.

För Endre gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Thorengruppen leder serien.

I nästa match, lördag 22 oktober, har Thorengruppen Sirius hemma i Thoren Arena 15.00, medan Endre spelar hemma mot Åkersberga IBF 18.30.

Matchrapporter: Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Kalmarsund