Notification
Foto: Svensk Innebandy

Ny cup med unika mervärden!

Häng med och skriv historia när Skellefteå Floorball Cup arrangeras för allra första gången 28/4–1/5 2023.

Innebandymagazinet har tidigare berättat om nya supercupen Skellefteå Floorball Cup (SFBC) som arrangeras för första gången nästa år och siktar på att bli världens största innebandycup. Nu är det öppet att anmäla sig till den historiska första upplagan 24 april - 1 maj.

Utöver visionen att bli den största innebandycupen i världen så har man också en desto viktigare mission, att vara världens roligaste cup.

– Vi är världens mest inkluderande innebandycup, hos oss är alla välkomna att delta, berättar Jonas Fahlman, general manager för Skellefteå Floorball Cup.

Skellefteå Floorball Cup har 20 licensierade klasser i olika åldersnivåer, för flickor och pojkar, damer och herrar, utan åldersbegränsningar nedåt eller uppåt. Cupen har två klasser i parainnebandy för stående spelare och en klass i rullstolsinnebandy. Man har även en öppen klass för motionärer och en företagsklass.

Cupen erbjuder unika mervärden direkt kopplat till din roll i SFBC – som målvakt, utespelare, ledare eller förälder – något extra som inte är förenat med någon extra kostnad.

– Vi har redan klart med landslagets och Pixbos målvaktstränare Pontus Boman som målvaktsinstruktör under cupen för alla målvakter som deltar och vill ta chansen till ytterligare utveckling. Vi återkommer även med instruktör för utespelare, vem som kommer att hålla i en intressant ledarskapsföreläsning för alla ledare i cupen samt att vi för föräldrar erbjuder en kostnadsfri utbildning kring föräldraskap kopplat till sitt barns idrott, säger Fahlman.

Cupen spelas i sju centrala arenor, alla på gångavstånd i centrala Skellefteå. Den arrangeras av sex lokala föreningar: Skellefteå Floorball Club, Skellefteå IBK, Skellefteå IBS, Clemensnäs IF, Rönnskär Railcare IF och Skellefteå PSF. 

Anmälan och mer info på cupens hemsida: skellefteafloorballcup.se

500 kronors rabatt på anmälningsavgiften fram till 30/11 2022!

Följ cupen i sociala medier: 

Instagram - skelleftea_floorballcup
Facebook - Skellefteå Floorball Cup

#sfbc #delaglädjen #enföralla #plusmeny #skellefteå