Karlstads IBF Ungdom förlorade mot Nilsby

Nilsby fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Nilsby i division 1 västra Svealand herr. På fredagen mötte laget Karlstads IBF Ungdom i Colorama Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Karlstads IBF Ungdom blev 7-4 (2-1, 2-1, 3-2).

Nilsby startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Adam Colling och Tom Johansson innan Karlstads IBF Ungdom svarade och gjorde 2-1 genom Adam Nordqvist. Nilsby var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 2-4.

Nilsby startade tredje perioden starkast. Laget gick upp till en 2-5-ledning. Men Karlstads IBF Ungdom svarade och gjorde 3-5.

Därefter var det dock Nilsby som avgjorde. Laget gjorde först 3-6 och sen kom också 3-7 med tre minuter kvar att spela genom Adam Colling på pass av Tom Colling. Karlstads IBF Ungdom hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 4-7.

Noterbart är att Tom Johansson gjorde två mål för Nilsby och totalt tre poäng, Adam Colling gjorde tre mål och Tom Colling hade tre assists. Dessutom att Karlstads IBF Ungdoms Adam Nordqvist stod för tre poäng, varav två mål.

Karlstads IBF Ungdom har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Nilsby har tolv poäng.

I nästa omgång har Karlstads IBF Ungdom Sandvikens AIK borta i Arena Jernvallen, söndag 16 oktober 14.30. Nilsby spelar hemma mot Kais Mora lördag 15 oktober 14.00.

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Hovslätt besegrade Nilsby och toppar nu tabellen Ombytta roller när Nilsby besegrade Kalmarsund Tre poäng till Höllviken efter avgörande i slutperioden mot Nilsby