Bild: Expressen
Superligan

Highlights: Falun-Karlstad 8-5

Falun VS Linnéa Wallgren - tränaren efter vinsten: ”Ett styrkebesked”

IBF Falun vann, men det var Karlstad IBF som hade planens främsta målskytt. Rutinerade 27-åringen Linnéa Wallgren stod nämligen för ett hattrick.

Lina Källström Andersson, född -03, gjorde sitt första SSL-mål när hon prickade in 6-3 med fem sekunder kvar av andra perioden.

”Tycker vi visar att vi är ett starkare lag sett över 60 minuter, både fysiskt och tekniskt. Vi rullar på alla spelare, vilket också är ett styrkebesked och har fin energi i samtliga formationer idag samtidigt som vi också får svar på vad vi gör bra och vad vi behöver förbättra”, säger Faluns tränare Eric Björk till Innebandymagazinet.

Målvakt - Ut20:00 Ida Hedén

Matchrapporter: Rönnby IBK lyckades bärga segern mot IBF Falun Slagläge för Rönnby IBK efter ny seger Rönnby IBK vann mot IBF Falun i första matchen Revansch och tre poäng för Endre Rönnby IBK segrare hemma mot Karlstad