Foto: Jimmy Palm
#ibsilly

Malmö presenterar ny spelare från Schweiz

ANNONS

Malmö har inte fått någon pangstart på säsongen i Allsvenskan, kanske vänder det efter den senaste värvningen?

Malmö inledde säsongen med att torska mot Lillån och i helgen åkte man på andra raka förlusten i Allsvenskan Södra när nykomlingarna Hovslätt kom på besök i Baltiska Hallen. 

Synade man protokollet noga från hemmapremiären så såg man ett nytt utländskklingande namn där i form av Adrian Uhr. 27-åringen kommer från Schweiz där han spelat i högstaligan NLA under många säsonger och senast i svensklaget Zug United där han stod för 3+5 från sin backposition förra säsongen. Uhr är i Sverige för att i första hand plugga och efter premiären i helgen lovordades han av klubbchefen Mikael Jeppson för sin insats.

– Adrian kommer med sin erfarenhet och snabbhet att tillföra mycket i såväl anfall som försvar. Till det har han ett starkt avslut utifrån som jag hoppas vi kommer att se mycket ifrån i matcherna, säger Jeppsson till klubbens hemsida. 

Trots att Malmö inte tagit en enda poäng ligger man ändå bara trea från slutet och har bara tre poäng upp till en fjärde plats. Härnäst står serieledarna Warberg på schemat på lördag. 


HarKarlstad hittat en nya Adam Colling?

Den här artikeln handlar om: