Storvreta förlorade mot Växjö

Växjö avgjorde med fyra mål i tredje perioden

I två perioder hängde hemmalaget Storvreta hyggligt med i matchen mot Växjö. Men Växjö öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 2-7 (2-2, 0-1, 0-4) i matchen i Superligan SSL herr.

Storvreta startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 32 sekunder slog Andreas Stefansson till på pass av Tobias Gustafsson.

Växjö kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 1.01 gjorde Marcus Ekengren mål framspelad av Jesper Sankell.

Storvreta tog ledningen snabbt. Efter 2.34 slog Andreas Stefansson till på nytt på pass av Albin Sjögren.

Växjö kvitterade till 2-2 efter 7.21, genom Linus Pettersson framspelad av Tommy Bolin.

Växjö gjorde också 2-3 efter 5.08 i andra perioden när Niklas Ramirez hittade rätt framspelad av Manuel Maurer. I tredje perioden var Växjö starkast och gick från 2-3 till 2-7 genom två mål av Ludwig Persson, ett mål av Markus Jonsson och ett mål av Samuel Folkesson Algman och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 24 sekunder kvar att spela.

Det här betyder att Storvreta nu ligger på fjärde plats i tabellen, och Växjö är på andra plats.

I nästa match, söndag 2 oktober, har Storvreta Dalen borta i Umeå Energi Arena 17.00, medan Växjö spelar hemma mot Thorengruppen 16.30.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö