Mullsjö förlorade mot Falun
Montage
Matchrapport

Målfest när Falun krossade Mullsjö i Nyhemshallen

ANNONS

Falun hade inga problem med Mullsjö i Superligan SSL herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 8-1 (5-0, 1-1, 2-0).

– Vi får en tuff start med 0-2 tidigt, därefter blir det stökigt med mycket special teams där de kan dra iväg med 0-5. Efter det spelar vi upp oss, men den dåliga starten blev för tung för att skapa mer nerv, kommenterade Mullsjös tränare Johan Kihlbom efter matchen.

Faluns tränare Thomas Holmgren:

– Vi lägger en bra grund i första perioden där vi är väldigt starka i special teams. Tappar lite fart i andra och tredje perioden men ett konsekvent bra försvarsspel gör att vi kan summera en riktigt fin bortamatch.

Falun spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-5 genom ett mål av Emil Johansson, ett mål av Johan Samuelsson, ett mål av Alexander Galante Carlström och ett mål av Emil Lundmark. Falun var långt ifrån nöjt där. Efter 13.22 i andra perioden ökade Falun på till 0-6 genom Casper Backby.

Mullsjö reducerade dock till 1-6 genom Oskar Malmgren med 04.08 kvar att spela. Falun fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Emil Kalentun och Malte Lundmark.

När lagen möttes senast slutade det med seger för Falun med 7-0.

Mullsjö tar sig an Hagunda i nästa match borta onsdag 21 september 19.00. Falun möter samma dag 18.30 AIK hemma.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun

Den här artikeln handlar om: