Thorengruppen vann mot Örnsköldsviks IBK

Thorengruppen vann i Svenska Cupen Omgång 2 Grupp H dam mot Örnsköld IBK

Thorengruppen vann på hemmaplan mot Örnsköld IBK i första matchen i Svenska Cupen Omgång 2 Grupp H dam, med 16-1 (4-0, 4-0, 8-1).

Thorengruppen spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom mål av Amanda Delgado Johansson, Sandra Svärd, Moa Johansson och Emelie Wibron. Thorengruppen var långt ifrån nöjt där. Thorengruppen var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 4-0 och ställningen efter två perioder var 8-0.

Thorengruppen hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 0.49 genom självmål, och gick upp till 12-0 innan Örnsköld IBK svarade.

Innan matchen var över hade Thorengruppen gjort hela 16-1.

Amanda Delgado Johansson gjorde fyra mål för Thorengruppen och totalt sex poäng, Emelie Wibron stod för två mål och tre assists, Sofia Joelsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till tre mål och My Kippilä gjorde två mål och totalt tre poäng.

Nästa motstånd för Thorengruppen är RIG Umeå. Lagen möts fredag 9 september 18.00 i Thoren Arena.

Matchrapporter: Thorengruppen svenska mästare – vann SM-finalen dam i innebandy mot Pixbo Wallenstam Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby