Foto: Magnus C Lydahl
Allsvenskan norra

Poängkungen Sam Madani förlänger med Bele Barkarby: "Otroligt viktig"

ANNONS

Bele Barkarby släpper livsviktig #ibsilly-nyhet inför kommande säsong i Allsvenskan Norra.

Sam Madani har varit Bele Barkarbys målkung under resan från division 2 hela vägen upp till Allsvenskan och är nu klar för sin nionde raka säsong i klubben. Totalt har han gjort 237 mål och 135 assists på 160 matcher i klubbens A-lag.

– Otroligt viktig förlängning för vår ambition att ta en topplacering i serien. Sam har, som alla i serien redan vet, ett grymt målsinne men förutom det har han även en riktigt bra innebandyfysik, snabbhet och ett grymt spelsinne. Att Sam trots att han åter igen haft anbud från SSL klubbar väljer att signera med Bele visar att vi fortsatt är en kraft att räkna med i innebandystockholm, säger sportchefen Glenn Wiman till klubbens hemsida.

Sam Madani:

– I och med att alla fortsätter spela år efter år trots att det varje år är ”sista året” så tänkte jag att jag även kan köra ännu ett ”sista år”. Sen har vi ju jäkligt kul ihop vilket väger tungt i beslutet.

Bele Barkarbys #ibsilly

Klara in

Douglas Wetterstrand, forward (egna leden)

Jesper Hillborg, forward (egna leden)

Fredrik Holm, forward (Balrog)

Rasmus Lindborg Fredriksson, center (egna leden)

Erik Isaksson, forward (comeback)

Casper Bäcklin, målvakt (egna led)

Klara ut

Charlie Parastatidis, forward (Hässelby)

Rickard Jarnling, forward (Hässelby)


TV: IFF svarar på åsikterna om 3x15 - "Jag förstår kritiken"

Innebandymagazinet träffade IFF:s generalsekreterare John Liljelund för att höra hur förbundet resonerar kring experimentet med 3x15 minuters speltid.

Matchrapporter: Sundsvall FBC tog hem segern efter förlängning mot Bele Barkarby Stark seger för Bele Barkarby i toppmatchen mot Nykvarn Ungdom Seger för Djurgården på hemmaplan mot Bele Barkarby Strängnäs klart för kval efter seger mot Bele Barkarby Salem får fortsätta jaga seger efter förlust mot Bele Barkarby

Den här artikeln handlar om: