Så här ser Visbys matchställ ut 2022/23.
Foto: Pressmeddelande
Allsvenskan norra

Joakim Bandholtz tillbaka som huvudtränare i Visby

ANNONS

Nu är det klart vem som får huvudansvaret i Visby kommande säsong.

Under förra säsongen valde huvudtränaren Anton Olofsson att bryta sitt kontrakt och lämna klubben. Nu är det klart vem som ska ha huvudansvaret i Visby IBK-båset 2022/23. Det handlar om den nygamla tränaren Joakim Bandholtz.

Ordförande Tomas Gate kommenterar:

– Att bygga på kontinuitet är nyckeln framåt för vårt elitlag och att då kontraktera Jocke som huvudtränare känns riktigt bra. Hans erfarenhet och närhet till laget kommer ge resultat både på kort och långsikt, säger Gate i ett pressmeddelande.

Joakim Bandholtz kommenterar:

– Jag och Tomas har diskuterat denna lösning ett tag och i takt med att jag inte kunde hitta rätt tränare för laget så växte suget mer och mer att komma tillbaka i båset. Jag vill se Ica Maxi arena koka igen, som den gjorde 17 april 2019, och den här gången skall jag njuta ännu mer.

Visby slutade på sjätte plats i Allsvenskan Norra förra säsongen.


Nya regelboken: "Kommer inte leda till att folk spelar snällare"

Meriterade Peder Bodén tycker till om ändringarna i nya regelboken.

Matchrapporter: Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Tre klara poäng för Visby mot Järfälla Bele Visby klart för kval till Superligan Visby vann stort senast – nu tog IBF Falun Utveckling revansch

Den här artikeln handlar om: