#ibsilly
Foto: Anders Andersson
Superligan

Klart: Han är Gävles nya huvudtränare

ANNONS

Doldis tar över SSL-nykomlingen: "Kommer nog vara en del åsikter om det"

Jonas Pettersson tog Gävle GIK upp till SSL men fortsätter inte som huvudtränare. Nu är det klart vem som blir hans ersättare, och det är ett namn som säkert inte är så bekant för de flesta.

34-årige Boris Andzic, som närmast kommer från en roll som assisterande tränare i Strängnäs herrlag i Allsvenskan, är den nya huvudtränaren i Gävle.

– Ja, mina tankar går i 100 om jag ska vara ärlig, det är mitt första jobb som huvudansvarig, kommer nog vara en del åsikter om det men jag är väldigt ödmjuk inför uppgiften och oerhört taggad och tacksam för att jag har fått förtroendet. Inför SSL så känner jag bara att det ska bli väldigt roligt att få vara med på den här resan med Gävle GIK och det ska bli spännande att få möta alla lag på högsta nivå, säger Boris Andzic på klubbens Instagram.

Om hur han ser på laget och tankar om vilken innebandy man kan förvänta sig i vinter säger han:

– Laget ser mycket spännande ut med och tanke på nyförvärven så ska det bli kul och intressant att se hur vi får ihop det med deras erfarenhet och kompetens. Man spelade en underhållande innebandy redan under fjolåret och det är bara att bygga vidare och utveckla den, jag vill spela en underhållande innebandy där både spelare och fans uppskattar den och då blir det roligare för alla parter.

Sedan tidigare är Andreas Kilsson (fd Lindström) klar som ny assisterande tränare.


TV: Förbjuden mark? "Det är lite löjligt"

Peder Bodén: "Klart att det för vissa kan se lite konstigt ut"

Matchrapporter: Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11 Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Adrian Olsson det stora utropstecknet när Gävle GIK slog Älvsjö Efter sex förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Gävle GIK Fiaskosäsong för Gävle GIK – som åker ur serien

Den här artikeln handlar om: