#ibsilly
Foto: Svensk Innebandy
Superligan

Jonathan Skoglösa återvänder till Helsingborg

ANNONS

Trappade ner inför förra säsongen – är nu tillbaka i SSL-laget.

Jonathan Skoglösa hade fram till den senaste säsongen aldrig spelat innebandy i något annat lag än Helsingborg. Han tog sig upp i A-laget genom klubbens ungdomsled och spelade totalt 270 matcher för skåningarna innan han bytte klubb förra sommaren.

Då trappade Skoglösa ner genom att skriva på för Herr1an-laget Munka-Ljungby, men sejouren där blev bara ettårig – nu är 26-åringen tillbaka i Helsingborg. Därmed återförenas han med laget nya huvudtränare Emil Lindström, som han haft i ungdomsåren.

– Väldigt kul att vara tillbaka! Var lärorikt att testa på något annat, men känns helt rätt att vara tillbaka i blåsvart igen, det är här man hör hemma. Laget har något bra på gång, hoppas kunna hjälpa till att bygga vidare på det grabbarna gjorde bra förra året och göra det ännu bättre i år. Sedan blir det även roligt att spela under Emil igen, han har bra koll på mig som spelare och vad jag kan bidra med. Riktigt taggad på att säsongen ska dra igång, säger Skoglösa till klubbens hemsida.

Skoglösa blir ett viktigt tillskott till Helsingborgs då han kan spela back, men även forward. Trion Oscar Johansson, Pontus Sölve och Fabian Hansson är de enda etablerade och naturliga backarna som Helsingborg har sedan tidigare. 


TV: Alexander Rudd till Gävle - ”Självklart årets värvning i SSL på herrsidan"

Magnus Fredriksson: "Det ultimata nyförvärvet - spelaren som på egen hand kan göra skillnad"

Den här artikeln handlar om: