#ibsilly
Foto: Roland Osbeck
Superligan

Ingen hemkomst till Nykvarn för stjärnan

ANNONS

Landslagsbacken spelar vidare i Växjö – det blir ingen hemkomst till Nykvarn den här säsongen.

Trots att Nykvarn presenterade inte mindre än fem hemvändare förra säsongen så finns det flertalet spelare kvar i SSL med koppling till klubben. Ett av namnen som allra flitigast ryktats hem är Växjö-stjärnan Markus Jonsson. 

Jonsson får ses som den klart mest meriterade Nyvkarn-produkten som spelar kvar i SSL. På CV:t finns bland annat guld i VM och Svenska Cupen samt ett SM-silver.

Någon återkomst till Nykvarn kommer det dock inte bli till den här säsongen, åtminstone. Det meddelar Växjös spottchef Erik Eskils. Jonsson har kvar ett år på sitt treåriga avtal, ett kontrakt han ämnar att fullfölja.

– Han spelar med oss. Han sa till mig för länge sedan att han gärna vill vara kvar, så det är en icke-fråga, säger Eskils till Innebandymagazinet.

Nykvarn har inte legat på latsidan under årets #ibsilly-period, med meriterade värvningar som Gustaf Sandberg och Viktor Palm, kryddat med unga hemvändarna Laban Blomqvist, Lukas Bemström och William Törngren. Dessutom så har man flyttat upp Gustav Hall från de egna leden. 


TV: Alexander Rudd till Gävle - ”Självklart årets värvning i SSL på herrsidan"

Magnus Fredriksson: "Det ultimata nyförvärvet - spelaren som på egen hand kan göra skillnad"

Den här artikeln handlar om: