Foto: Roland Osbeck
SSL

Åkersbergas senaste tillskott inför debutsäsongen i SSL

ANNONS

SSL-nykomlingen förstärker ledarstaben: ”En väldigt bra coach”

Robin Theorin Hagert. Så heter den senaste som ansluter till Åkersberga IBF:s damlag inför kommande säsong i Svenska Superligan. Theorin Hagert har ett förflutet i laget då han var delaktig säsongen 2016/17 när man tog sig upp i Allsvenskan.

”Det man kan förväntas av honom är ett riktigt hjärta till sporten, glädje och en stor vinnarskalle. Att få in Robin som ett komplement till Rille (Rickard Gustafsson) och Ante (Andreas Berglind) kommer vara en viktig del i processen att säkra SSL-kontraktet” skriver man på klubbens hemsida.

Robin Theorin Hagerts resa började i Tyresö IBK 2003. Efter flera år i klubben tog innebandykarriären en ny vändning då han flyttade till Mullsjö för att gå på innebandygymnasium. Där fick han spela två JAS-slutspel (Innebandyfesten) och även träna en del med nuvarande SSL-laget Mullsjö.

Sportchef Andreas Berglind om Robin Theorin Hagert: ”Här får vi in en väldigt bra coach och också en tränare som kommer arbeta med våra offensiva spelare på det individuella planet, sen kommer det aldrig att vara en lugn stund med härliga skämt och mycket glädje i det Robin gör.”


TV: Så tog sig Åkersberga upp i högsta serien

Sportchefen, tränaren och coachen Andreas Berglind om otroliga resan: "Det är något som händer med laget när vi möter bättre lag"

Matchrapporter: Ny tung förlust för Åkersberga IBF – som tvingas lämna serien Isabel Balzano i målform när Åkersberga IBF vann mot IBF Falun Warberg segrare hemma mot Åkersberga IBF – Ida Sundberg matchvinnare Storseger för Kalmarsund – 7-2 mot Åkersberga IBF IBK Lund avgjorde i tredje perioden mot Åkersberga IBF

Den här artikeln handlar om: