Foto: Innebandyavisen.no
#ibsilly

Bekräftat: Han är Mullsjös femte nyförvärv

ANNONS

Snart har Mullsjö ersatt alla sex spelare som man har tappat i alla fall numerärt. Sex spelare har lämnat och fem har tillkommit.

Redan när vi skrev om Mullsjös fjärde värvning i fredags, Lillåns Simon Möller, så avslöjade vi även att Mullsjö hade ett femte nyförvärv på gång och det har Mullsjö bekräftat nu med ett pressmeddelande.

Mullsjö AIS fortsätter att blicka västerut och värvar nyblivna norska mästarna Tunets stortalang Joachim Trandum Terjesen. Norrmannen som var ett stort utropstecken under VM är en i raden av flera norska spelare i de västgötska skogarna.

 – ”Terjen” är en spelare med fantastiskt speed och styrka. Han har en väldigt bra inställning och attityd och gör allt för att laget ska vinna, kommenterar sportgruppens Andreas Elf.

Tunet vann norska NM-finalen med uddamålet mot Greåker och Terjesen kan därmed titulera sig norsk mästare innan han lämnar hemlandet för äventyr i Sverige och Mullsjö.

– Jag är väldigt glad att komma till Mullsjö. Jag har alltid haft en önskan om att spela innebandy på den högsta nivån och då blev det spännande när Mullsjö hörde av sig. Efter att jag varit på besök så fick jag ett gott intryck av den snabba innebandyn som laget spelar, kommenterar Terjesen.

Forwarden gjorde under säsongen tolv mål och tio assist på 18 matcher i grundserien men hans absoluta styrkor finns i det uppoffrande spelet menar Elf.

– Han är extremt orädd i sin spelstil och kommer passa väldigt bra in i vårt offensiva och aggressiva spel. Avslutningsvis vill också passa på att tacka Tunet för en professionell och bra dialog, avslutar Elf.

Mullsjö AIS Silly Season

Klara in

Pascal Michel, forward (Köniz, Schweiz)

Martin Bärbäck, back (Hovslätt)

Ola Hyltén, forward (Linköping)

Simon Möller, back (Lillån)

Joachim Trandum Terjesen, forward (Tunet)

Klara ut

Kasper Hedlund, back (slutar)

Johan Nygårdh, forward (Hovslätt)

Andreas Lindholm, forward (Hovslätt)

Adam Fransson, back (slutar)

Jimmie Pettersson, forward (slutar)

Isak Hall, back (klubb oklar)


TV: "Stor chans att Djurgården ruttnar bort och aldrig mer kommer tillbaka"

AIK-kaptenen Markus Eriksson totalsågar Djurgården i Fredrikssons innebandypodd.

Den här artikeln handlar om: