#ibsilly-nytt
Foto: Helmuth Subiabre
#ibsilly

Drömvärvning för Allsvenska nykomlingarna

ANNONS

FBC Partille inleder sin silly season med att presentera en värvning av en SSL-spelare.

FBC Partille vann Dam1an Västsvenska och ställdes efter det mot serietvåan i Småland, CL98 i första kvalrundan till Allsvenskan. De dubbelmötet vann man storstilat och i nästa runda väntade Allsvenska Rönnby Västerås som också besegrades över två matcher och Partilles första säsong i Allsvenskan blev ett faktum.

Nu håller laget på att rusta upp truppen för den historiska allsvenska säsongen och man börjar med en prestigevärvning direkt. Det är 27-åriga Sanna Olsson som skrivit på ett tvåårskontrakt. Forwarden har spelat fem säsonger på allsvensk nivå med Pixbo och Göteborg och tre säsonger i SSL varav de två senaste i Warberg. Hennes personliga poängrekord en säsong i Allsvenskan ligger på 31 poäng. 

– Sanna är en rutinerad spelare som alltid ger 100% Fint spelsinne. Passar perfekt in i hur vi kommer spela innebandy. Ser fram emot att jobba med Sanna. Partille visar att man vill satsa ordentligt med denna värvning, säger nye huvudtränaren Jonas Eliasson till lagets hemsida.  

Sanna Olsson om bytet till Partille:

– Partille som förening har visat att de har något stort på gång och är beredda att satsa. Jag tror att under Jonas ledning och engagemang har Partille stora möjligheter att placera sig i toppen av Allsvenskan redan i år. Det ska bli roligt att vara med på den här resan och jag är laddad inför kommande säsong!


Det roligaste innebandyklippet någonsin

Kolla in straffen som gick helt fel från början till slut

Den här artikeln handlar om: