Foto: Lindås Rasta
#ibsilly

Lindås Rastas första nyförvärv

ANNONS

Lindås Rasta flaggar efter första värvningen att man har siktet inställt på SSL-kval kommande säsong.

Göteborgslaget Lindås Rasta slutade femma i Allsvenskan Södra den nyss avslutade säsongen. Nu tar Lindås ny sats och siktar mot att vara med och slåss om kvalplatserna till SSL den kommande säsongen. Ett steg mot att närma sig det målet är första värvningen som är en spelare med rutin från både Allsvenskan och SSL. 

Josefin Bergwall har spelat hela karriären i Skoghalls IBK som de sju senaste säsongerna har spelat sex av dem i näst högsta serien och en säsong i SSL. 25-åringen avslutade årets säsong med att sätta personligt poängrekord med 20 poäng på lika många matcher fördelat på 13 mål och 7 assist.

– Vi är väldigt glada över att Josefin valt att spela med oss. I Jossan får vi en klasspelare med rätt attityd och grym inställning. Väldigt bra speluppfattning, målfarlig och teknisk. En spelare som kommer bidra med mycket positivt både på och utanför planen, säger tränare Anders Nilsson till lagets hemsida

Bergwall om vad hon är för spelartyp:

– Jag ger alltid allt i alla lägen, oavsett om vi är på Skatås i sommar eller i arenan i höst. Förhoppningsvis kommer det resultera i en del poäng. Samtidigt som jag vill bidra till god stämning och ha kul på vägen. 


Det roligaste innebandyklippet någonsin

Kolla in straffen som gick helt fel från början till slut

 

 

Den här artikeln handlar om: