#ibsilly
Foto: IBK Dalen och Per Wiklund
Superligan

03:an skriver på för Dalen

ANNONS

Noah Norlander, född 2003, kommer från tre raka säsonger i Herr1an med Sundsvall. Där har det blivit 69 poäng på 46 matcher, och merparten av dem kom under årets säsong...

Noah Norlander, född 2003, kommer från tre raka säsonger i Herr1an med Sundsvall. Där har det blivit 69 poäng på 46 matcher, och merparten av dem kom under årets säsong (46).

Till nästa säsong så återfinns han i Dalens tröja. SSL-laget meddelar i ett pressmeddelande att man vunnit dragkampen om den målfarlige forwarden. 

– Noah är en otroligt spännande kille med en ljus framtid för sig. Hans målhistorik sticker såklart ut men det jag också har gillat när jag sett av honom är att han är en laglojal spelare som alltid jobbar hårt och är svår att stressa till misstag när han har bollen, säger Dalens nya tränare Mattias Hall.

Norlander, som också har debuterat i U19-landslaget under säsongen, om sitt val av klubb:

– Jag har fått ett väldigt bra intryck redan från första kontakt med klubben, proffsigt och bra personligt bemötande. Jag gillar även spelsystemet och tror att den fartfyllda och roliga innebandyn som Dalen spelar kommer vara väldigt givande för min utveckling och att den kommer att passa mig bra.

– Jag skulle säga att mina främsta styrkor på planen är att jag är lugn och trygg med bollen och att jag alltid gör mitt yttersta för att hjälpa och göra mina medspelare bättre. Sen behöver jag anpassa mig till det högre tempot, därför kommer jag att fokusera mycket framöver på att utveckla olika fysiska egenskaper.

Den här artikeln handlar om: