Rönnby U spelade lika mot Partille D1

Förlust i Kval Allsvenskan Play Off 2 dam för Rönnby U mot Partille D1

Rönnby U räckte inte till på hemmaplan i andra matchen mot Partille D1 i Kval Allsvenskan Play Off 2 dam. Matchen slutade 4-4, vilket betyder att Partille D1 står som segrare med totala resultatet 8-7.

Hemmalagets mål gjordes av Frida Eklund, Elin Lindblom-Thörnberg, Isabell Lindholm och Natalie Uppling, medan bortalagets mål noterades på Linnie Ahlberg, Emma Altbrink, Saga-Maja Andersson och Karin Backlund.

Matchrapporter: Underläge i tredje perioden – då vände Partille D1 och vann Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Tungt för Lindås – Partille D1 bröt fina vinstsviten Craftstaden nollade Partille D1 – vann med 3-0 Partille D1 avgjorde tät match mot Fristad i tredje perioden