RIG Umeå class of 03
Adam Strand, Gabriel Erol och Vilmer Åsenstam
Foto: Tomas Brandt Wangel/RIG Umeå
#ibsilly

Alla spelare från RIG:s herrar som skrivit på för SSL-lag

ANNONS

Sammanställning: Här spelar RIG Umeås 03:or kommande säsong.

I år är det 03:ornas tur att ta studenten och en majoritet av RIG Umeås spelare i berörd åldersklass har redan skrivit på för SSL-lag – nedan finner du samtliga spelare som presenterats av sina nya lag i högstaligan.

Gabriel Erol

Position: Center

Moderklubb: CL98IC

Klubb: Team Thorengruppen 

Kommentar: Han är en poängspelare som är väldigt bra offensivt men också en ödmjuk och hårt arbetande spelare - Jocke Sjöström, sportchef.

Wilmer Entall

Position: Center

Moderklubb: IBK Härnösand

Klubb: IBK Dalen 

Kommentar: Wilmer är en väldigt spännande spelare med många verktyg i sin verktygslåda och som kan spela på flera positioner i vårt spelsystem - Mattias Hall, sportchef.

Vilmer Åsenstam

Position: Forward

Moderklubb: Jemtland Innebandy

Klubb: IBK Dalen 

Kommentar: Vilmer är en målskytt som gjort mycket poäng under hela sin unga karriär och vi tror och hoppas att det på sikt ska fortsätta för oss i SSL. Han är dock ung och behöver få tid på sig att växa in i tempot och det fysiska spelet på högsta nivån - Mattias Hall, sportchef.

Sebastian Theorin

Position: Back

Moderklubb: Salems IF

Klubb: Team Thorengruppen 

Kommentar: Han är seriös, ambitiös och en ledare på planen. Han är kapten på RIG:et, leder och styr spelet från sin backplats. Mycket fokus från vår sida kommer att vara att fortsätta utveckla hans offensiv - Jocke Sjöström, sportchef.

Adam Strand

Position: Back

Moderklubb: Bjärreds IBK 

Klubb: IBK Dalen 

Kommentar: Han gör många av de små sakerna väldigt bra, saker som inte märks om man inte letar efter det men som gör alla runt omkring sig bättre. Den typen av spelare växer inte på träd - Mattias Hall, sportchef.

Alexander Ljungström

Position: Målvakt

Moderklubb: Täby FC 

Klubb: IBK Dalen 

Kommentar: Alexander känns extremt målmedveten och driven som person, inte helt olikt en annan målvakt som varit oerhört viktig för oss i många år. Det för mig är den enskilt viktigaste egenskapen man kan ha ifall man vill nå riktigt långt så vi är såklart grymt glada över att han valt att fortsätta sin utvecklingsresa med oss - Mattias Hall, sportchef.


Heta känslor när RIG Umeå avgör playoff 1

Den här artikeln handlar om: