Notification
Foto: Svensk Innebandy

Säkra dina biljetter till SM-finalerna: "Borde inte vänta allt för länge"

Läktarna fylls allt mer i Avicii Arena inför innebandyns SM-finaler 23 april.

Säsongens stora höjdpunkt – SM-finalerna i Avicii Arena – är nu mindre än en månad bort. Biljettförsäljningen pågår för fullt och tidigare i veckan berättades det att 7192 platser var uppbokade när svenska mästarna på dam- och herrsidan ska koras.

– Efter två år utan publik så känns det nu extra roligt att välkomna alla tillbaka till ett kokande Avicii Arena, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy.

Inför förväntansfulla läktare ska mästarna på dam- och herrsidan koras den 23 april inne i mäktiga Avicii Arena. SM-finalerna är då tillbaka inför fullsatta läktare efter två år där pandemin satte stopp för säsongens stora publikfest.

Stefan Jonasson har en uppmaning till de som funderar på att bevittna årets SM-final på plats:

– Biljettförsäljningen pågår för fullt just nu och varje dag fylls fler stolar inne i Avicii Arena. Den som funderar på att se SM-finalen på plats borde inte vänta allt för länge med att säkra sina biljetter till säsongens stora höjdpunkt utan gör klokt i att slå till idag, säger Stefan Jonasson.

Du hittar dina biljetter till SM-finalerna 2022 här!

Förutom högklassig dramatik på planen så kommer det även att finnas en FunZone med roligare utmaningar samt att utställare och klubbtillverkare finns på plats för att visa de senaste nyheterna.