Notification

Träffa nya kompisar och spela innebandy i vackra Smögen

Smögen Floorball Camp välkomnar ungdomar till en oförglömlig upplevelse i sommar.

19-23 juni arrangeras Smögen Floorball Camp, ett populärt sommarläger som i år gör ett omtag med ny organisation under ledning av Fredrik Hemmingberg som även är projektledare för Falun Floorball Cup.

Smögen är en riktig sommaridyll på västkusten och Smögen Floorball Camp erbjuder deltagarna en rolig upplevelse med olika aktiviteter, möjligheten att träffa nya vänner och utvecklande träning. Lägret är för tjejer och killar födda 2007-2012 där deltagarna kommer att delas in i grupper efter ålder. Beroende på innehåll i träningen tränar killar och tjejer vissa pass tillsammans.

Deltagarna bor på Sotenäs skola, äter mat i nya fina lokaler hos Kungshamn IF och har tillgång till tre träningsplaner i Sotenäs Idrottshall.

Instruktörerna kommer att vara kända ansikten från senaste årens U19-landslag. De första som presenterats är Hannes Nyström och Melker Hemmingberg, och fler instruktörer kommer att tillkännages via campets nya Facebook-sida: https://www.facebook.com/smogen.floorballcamp/

– Under lägret kommer deltagarna få tips och råd för att utvecklas så mycket som möjligt. Vi fokuserar även på att deltagarna ska få förutsättningar att kunna växa som människa och att alla ska trivas på bästa sätt. Under lägret kommer vi även lira några turneringar, bada tillsammans och bjuda på några hemliga aktiviteter, säger Fredrik Hemmingberg.

Anmälningsavgiften är 3 495 kr och då ingår aktiviteter/träning, boende, frukost, lunch, middag, mellanmål, frukt, t-shirt, vattenflaska och 1st KH Grip (grepplinda).

Mer information och hur du anmäler dig på: https://www.smogenfloorballcamp.se/