Landskrona vann mot Olofström
Montage
Matchrapport

Första segern för säsongen för Landskrona

ANNONS

Landskrona har haft det tufft i division 1 södra Götaland herr den här säsongen, men hemma mot Olofström kom första segern, efter 18 spelade matcher. Landskrona vann med 7-5 (3-2, 1-2, 3-1).

– Det är helt fantastiskt och avsluta en tuff säsong med en vinst. Nu har det varit klart en tid att vi är klara för division II, men att avsluta säsongen på bästa sätt med en vinst är riktigt härligt. En stor eloge till spelarna som kämpat och varit där på varje träning hela säsongen, trots de jobbiga resultaten och det gav till sist en riktigt efterlängtad seger, kommenterade Landskronas tränare Pontus Nielsen.

Olofströms tränare Markku Torikka tyckte till om matchen:

– Jag var livrädd för den här matchen och att de skulle kriga till sig poäng i sista matchen. Återigen visade det sig att vilja slår klass.

Med det tog hemmalaget Landskrona en skön revansch, eftersom Olofström vann senaste mötet lagen emellan med hela 11-6.

I första perioden var det Landskrona som var starkast. Laget vann perioden med 3-2.

I andra perioden var det i stället Olofström som hade greppet. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 4-4.

Landskrona hade övertaget i tredje perioden. Laget gick upp till 5-4 innan Olofström kvitterade.

Därefter handlade dock allt om Landskrona och matchen slutade 7-5.

Landskronas Max Olsson gjorde fyra mål.

Resultaten i sista omgången innebär att Landskrona slutar på tionde plats och Olofström på åttonde plats.

Matchrapporter: Stort jubel när Hovshaga säkrade seriesegern med vinst mot Olofström Olofström ny serieledare efter seger mot Munka-Ljungby Klar seger för Olofström – vann med 10-4 mot Malmhaug Seger för Vetlanda med 6-2 mot Olofström Olofström avgjorde tät match mot CL98IC A i tredje perioden

Den här artikeln handlar om: