Floda vann mot Stenungsund

Floda gjorde fem mål i tredje perioden – vann stort mot Stenungsund

Bortalaget Stenungsund var fortfarande med i matchen mot Floda inför tredje perioden. Men där fick Floda rejäl utdelning. Till slut blev det hela 8-3 (1-1, 2-1, 5-1) i matchen i division 1 västra herr.

Stenungsunds tränare Kevin Nilsson tyckte till om matchen:

– Matchen rann oss ur händerna idag. Det började lovande och det höll i sig en bit in i andra, men någonstans där började vi tappa konceptet en aning. Vi låg lite för långt ifrån vår gubbe och slarvade när vi väl hade bollen. Förlusten är inte så mycket att säga om till slut. Nu bryter vi ihop och kommer igen i division II.

Första perioden var jämn. Stenungsund inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Henrik Areskoug efter bara 47 sekunder, men Floda kvitterade genom Daniel Jakobsson efter 10.07. I andra perioden var det Floda som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 3-2.

Floda var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med 5-1 och matchen med 8-3.

Flodas Isak Net stod för tre poäng, varav två mål.

Resultaten i sista omgången betyder att Floda slutar på sjätte plats i tabellen, och Stenungsund på elfte plats. Stenungsund åker ur serien.

Matchrapporter: Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Backadalen en lätt match för Floda som vann klart Underläge i tredje perioden – då vände Skoghall och vann Floda vinnare mot GS 86 – avgjorde i förlängningen