Nilsby vann mot Lockerud/Mariestad

Fiaskosäsong för Lockerud/Mariestad – som åker ur serien

Lockerud/Mariestad har inte haft det lätt i division 1 västra herr. Efter matchen mot Nilsby på bortaplan står det klart att laget åker ur serien, efter ännu en tung förlust. Slutresultatet skrevs till 6-2 (1-0, 1-2, 4-0).

Nilsby tog ledningen efter 11.29, genom Andreas Jansson framspelad av Filip Marklars. Efter 10.57 i andra perioden nätade Oskar Thorén, på pass av Ludvig Ehn och ökade ledningen för Nilsby.

Lockerud/Mariestads Fredrik Hermansson gjorde 2-1 efter 15.15 framspelad av Andreas Blomqvist.

Efter 17.11 slog Felix Uusitalo till, på pass av Andreas Blomqvist och kvitterade för Lockerud/Mariestad.

Nilsby spelade bra i tredje perioden och gick från 2-2 till 6-2 genom mål av Simon Löfvenholm, Andreas Eriksson, Oskar Thorén och Felix Johansson och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 46 sekunder kvar att spela.

Nilsby slutar därmed på åttonde plats i division 1 västra herr.

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Hovslätt besegrade Nilsby och toppar nu tabellen Ombytta roller när Nilsby besegrade Kalmarsund Tre poäng till Höllviken efter avgörande i slutperioden mot Nilsby