Jönköping vann mot Dalen

Underläge i tredje perioden – då vände Jönköping och vann

Bortalaget Dalen hade greppet inför tredje perioden och ledde med 4-1 i Superligan SSL herr. Men Jönköping vände på matchen och vann till slut med 8-4.

Dalen tog ledningen efter 11.17, genom Daniel Sonidsson framspelad av Pär Forsman. Dalen hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.44 genom Anton Åkerlund, och gick upp till 0-3 innan Jönköping svarade.

Innan perioden var över hade Dalen ryckt åt sig ledningen med 1-4. Jönköping förde spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med hela 7-0 och matchen med 8-4.

Noterbart är att Daniel Sonidsson gjorde ett mål för Dalen och totalt tre poäng. Dessutom att Jönköpings Lucas Bernhardsson gjorde tre mål och Dennis Svensson gjorde två mål och totalt tre poäng.

Resultaten i sista omgången betyder att Jönköping slutar på elfte plats i tabellen, och Dalen på tionde plats.

Matchrapporter: Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK