Mullsjö vann mot Helsingborg

Tre poäng till Mullsjö efter avgörande i slutperioden mot Helsingborg

Mullsjö vann hemma mot Helsingborg i Superligan SSL herr med 3-1 (0-1, 1-0, 2-0). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Mullsjö avgjorde.

– Det var en skön seger och det känns bra att gå in i slutspelet med några segrar i ryggen. Det var en tight match hela vägen, men vi lyckades avgöra i sista minuten och tog en stark seger, kommenterade Mullsjös tränare Johan Kihlbom efter matchen.

Segern var Mullsjös fjärde på de senaste fem matcherna.

Helsingborg tog ledningen efter 11.35, genom Oliver Johansson. Efter 8.23 i andra perioden slog Pelle Tarenius till, framspelad av Kasper Hedlund och kvitterade för Mullsjö. Tredje perioden var länge mållös. Mullsjö gick från 1-1 till 3-1 genom två snabba mål i slutet av perioden av Pelle Tarenius och Kim Ganevik på 08 sekunder i slutet av matchen och avgjorde den. Det sista målet kom med nio sekunder kvar att spela.

Resultaten i sista omgången innebär att Mullsjö slutar på sjätte plats och Helsingborg på sjunde plats. Båda lagen är därmed klara för slutspel.

Matchrapporter: Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Mullsjö vann trots uppryckning av FCH Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden