Pixbo Wallenstam vann mot Hagunda

Pixbo Wallenstam slutspelsklart efter seger mot Hagunda

Det blev 12-1 (4-1, 5-0, 3-0) för Pixbo Wallenstam mot Hagunda på hemmaplan. Därmed har laget säkrat en plats i slutspelet.

– Vi spelade äntligen ut hela registret, avslappnat och fint. Nu fortsätter säsongen och känns som vi har en härligt trygghet i truppen just nu, kommenterade Pixbo Wallenstams tränare Thomas Hammar Andersson.

I första perioden var det Pixbo Wallenstam som var starkast. Laget vann perioden med 4-1.

I andra perioden var Pixbo Wallenstam starkast och gick från 4-1 till 9-1 genom två mål av Martin Östholm, två mål av Felix Lanver och ett mål av Adam Persson. Det var bara början för Pixbo Wallenstam. Pixbo Wallenstam fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 12-1. Målen i sista perioden gjordes av Martin Östholm, Filip Wramdemark och Linus Nestorsson.

Martin Östholm gjorde fyra mål för Pixbo Wallenstam och totalt sex poäng, Linus Nestorsson stod för tre poäng, varav två mål och Felix Lanver gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Det här betyder att Pixbo Wallenstam slutar på åttonde plats, och Hagunda på tolfte plats. Pixbo Wallenstam är klart för slutspel.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun