Hovshaga vann mot Craftstaden

Målfest när Hovshaga krossade Craftstaden i Hovshaga Sporthall

Hovshaga hade inga problem med Craftstaden i division 1 östra Götaland herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 13-5 (4-1, 5-3, 4-1).

Craftstadens tränare Johan Magnusson tyckte så här om matchen:

– Åter en tuff match men vi krigar på väl. Vi får spela försvarsspel större delarna av matchen men är grymt effektiva framåt. Sen går vi kort om folk när vi har tre ordinarie backar borta idag. Stort plus till Edvin Björstrand född 05 som gör en helt otrolig match. Sista matchen för säsongen men är riktigt nöjd med den inställning och krigande som spelarna har visat hela säsongen.

I första perioden var det Hovshaga som var starkast. Laget vann perioden med 4-1.

Hovshaga var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 5-3 och ställningen efter två perioder var 9-4.

Hovshaga hade övertaget även i tredje perioden. Laget gick upp till 10-4 innan Craftstaden reducerade.

Därefter handlade dock allt om Hovshaga och till slut blev det en storseger, slutresultatet skrevs till 13-5.

Hovshagas Lucas Sjökvist gjorde tre mål.

Resultaten i sista omgången innebär att Hovshaga slutar på femte plats och Craftstaden på tolfte plats. Craftstaden åker ur serien.

Matchrapporter: Stort jubel när Hovshaga säkrade seriesegern med vinst mot Olofström Hovshaga kvalklart efter seger mot Vetlanda Jonathan Ronsten gjorde två mål för CL98IC A i segern mot Hovshaga Linus Persson tvåmålsskytt när Hovshaga vann mot Malmhaug Hovshaga vann toppmötet mot Munka-Ljungby